Over Ons

Het Eenheidscentrum is opgericht door Naomi Joseph en Laura Visser. We faciliteren meditaties, sessies en cursussen die je op een eenvoudige manier in een hogere staat van bewustzijn brengen.

Wijsheid uit India

De meeste van onze activiteiten komen voort uit de wijsheid van Amma en Bhagavan uit India, die daar de Oneness University oprichtten, en nu werken vanuit de Golden Age Movement.

Laura Visser

Van 2008 t/m 2014 was Laura één van de trekkende krachten van Oneness Nederland. Ze reisde vele malen naar India om te leren over verlichting, godsrealisatie en Oneness energie. Ze is opgeleid als trainer lichaamswerk op Venwoude. Naast haar werk als trainer werkt Laura als webdesigner. Je kunt haar websites vinden op www.lauravisser.nl

Laura woont en werkt in Hilversum.

“Mijn leven is totaal veranderd sinds ik Amma en Bhagavan uit India heb leren kennen. Ik kan oprecht zeggen dat ik nu precies ben in mijn leven waar ik wil zijn, met wie ik wil zijn en precies doe wat ik wil doen. En het gaat steeds verder, ik krijg nog steeds elke dag nieuwe inzichten. Het is een groot geschenk om zo te mogen leven. En het is een groot geschenk om alle prachtige teachings en energie van Amma en Bhagavan te mogen doorgeven aan anderen.”

Naomi Joseph

Naomi is opgeleid als holistisch therapeut en werkte 14 jaar als natuurgeneeskundige. Daardoor heeft ze veel ervaring met het menselijk lichaam en de psyche.

Naomi was vele malen in India en volgde vele retraites, workshops en opleidingen. In 2012 deed ze in India de Oneness trainersopleiding.
Lees meer over Naomi op www.naomijoseph.nl

Naomi woont en werkt in Utrecht.

“Ik vind het een eer om samen met andere mensen en met de hulp van Amma en Bhagavan de wereld op een nieuwe prachtige manier vorm te mogen geven. Het is een heel bijzondere tijd, er zijn wonderen mogelijk, die ik nooit had kunnen bedenken. Ik ben heel vaak dankbaar om dit te mogen meemaken.”

“To see is to be free”
Bhagavan

Amma en Bhagavan

Amma en Bhagavan zijn de oprichters van de Oneness University in India. Ze hebben miljoenen volgelingen over de hele wereld. In het westen geven ze hun processen via de Golden Age Movement.
Amma en Bhagavan hebben als missie om de mensheid te bevrijden van het lijden. De zorgelijke staat waarin de mensheid en de wereld zich op dit moment bevindt is niet de natuurlijke staat van de mens. Wat we nodig hebben is een andere staat van bewustzijn. Een staat waarin we ons verbonden voelen met elkaar, waarin het natuurlijk is om elkaar te helpen en waarin we zonder reden blij en gelukkig zijn, kunnen genieten van elk moment.

Amma en Bhagavan hebben verschillende processen ontwikkeld om ons in deze hogere staat van bewustzijn te brengen. Wij voelen ons vereerd om deze processen met jullie te mogen delen.

Lees meer over Amma en Bhagavan op hun website >

Websites

Golden Age Movement >
Officiële website van de Golden Age Movement in Nederland en België

Golden Age Movement Europa >
Officiële website Europa

Oneness Nederland >
Nederlandse vereniging door deelnemers van Ekam en Golden Age Movement

Peace Field Kempen – België >
Golden Age activiteiten in Vlaanderen

Zonnestad Utrecht >
Golden Age activiteiten in Utrecht