Soma Wonderen

We leven in wonderlijke tijden. Er gebeuren momenteel dingen die ver voorbijgaan aan alles wat je logisch kunt verklaren. Sinds november 2022 verschijnt er Soma op verschillende plekken in Nederland en België, en beleven veel mensen heel bijzondere wonderen van genezing, heling of vervulling.

“Mijn ademhaling is sinds mijn Soma ervaring veel beter. Ben veel minder snel buiten adem. Fysiek gaat het veel beter. Daar ben ik heel blij mee.”

“Nadat mijn ouders soma ervaren hebben, zijn ze veel opener geworden, en praten ze opeens met elkaar over wat er tijdens hun huwelijk niet goed was. En mijn ouders zijn al 20 jaar gescheiden.”

Soma is iets dat geofferd is aan de Divine (zoals thee, of chocola) en daarna door de Divine is aangeraakt, waardoor het van vorm en energie veranderd is. Of het is iets dat gemanifesteerd is, dat er eerst niet was, zoals bijvoorbeeld poeder, water of honing.

De divine laat op deze manier zijn aanwezigheid zien. Deze Soma wonderen worden ons gegeven door Amma Bhagavan uit India. Op de altaren waar dit gebeurt is de energie heel hoog. Mensen die langskomen om dit mee te maken ervaren allerlei wonderen in hun leven.

Er zijn meer dan 50 plekken in Nederland en België waar dit soort wonderen gebeuren. Ook bij Laura en Naomi thuis gebeuren er soma wonderen.

Zelf Soma ervaren?

Een Soma proces duurt ongeveer 2 uur.
Ervaring is niet nodig.
Meer informatie over het proces krijg je na aanmelding.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Kijk in de agenda wanneer je een somaproces kunt volgen >