Realisatiesessies

Sessies van 1,5 tot 2 uur,
gegeven door Naomi Joseph in Utrecht.

Voor een sessie komen mensen meestal met een vraag of een klacht. Daar spreekt meestal een verlangen uit.

In lagen waar we ons niet per se bewust van zijn, worden onbewuste keuzes en vastzittende energie vrijgemaakt. De Divine stuurt de juiste hulp om te kunnen werken door lagen van tijd en allerlei emoties in het lichaam of uit je voorouderlijke familielijn. De meeste mensen ervaren een sessie als een reis waarin ze door allerlei lagen van zichzelf gaan.

“Ik ging liggen, Naomi begon te beschrijven wat ze zag, in mijn hart. Dit was zo raak dat ik er bijna van moest huilen. Het was een heerlijk gevoel om zo gezien en herkend te worden.”

Als resultaat voelen mensen vaak meer energie en heelheid. Op deze manier kom je dieper in je lichaam. Dan komen als vanzelf je ziel en de kwaliteiten die daarbij horen meer op aarde en worden deze kwaliteiten tastbaarder in je leven. Dat is vervullend voor jezelf en belangrijk voor de wereld.

Deze sessies worden gegeven door Naomi Joseph.
Lees meer over de sessies op de website van Naomi >

“Na de behandeling voel ik me kalm en sereen.
Alles klopt, er is niets mis.”

ervaring deelnemer

“Ik kwam bij Naomi omdat ik moe was en vast zat. Het lukte niet om werk te vinden en ik was bang dat ik zonder geld zou komen te zitten. Na de sessie duurde het zo lang als Naomi gezegd had om alles te integreren. Daarna voelde ik meer lichamelijke energie en rust in mijn hoofd en begon ik vol goede moed met een opleiding”

ervaring deelnemer