Piekstaat Overdracht

Gratis energie overdracht van 3 minuten, individueel of in een groep.

Een Piekstaat is een zeer hoge staat van bewustzijn. Het is een staat waarin je je vredig, gelukkig, kalm en ontspannen voelt. De Piekstaat wordt ons gegeven door Amma en Bhagavan uit India. Wij zijn door hen geïnitieerd om deze Piekstaat door te geven. Je hoeft niets te doen, je kunt gewoon ontspannen. Sommige mensen ervaren deze staat onmiddellijk, sommigen ervaren hem later, of de volgende dag. Voor de meeste mensen wordt de ervaring sterker als ze de overdacht vaker ontvangen.

3 minuten Persoonlijke Overdracht

De Piekstaat kan je worden gegeven als je samen bent of via telefoon of de computer. Het duurt maar 3 minuten, en je hoeft niets te doen. Meld je aan voor de piekstaat dan maken we een afspraak wanneer het je het beste uitkomt. De piekstaat overdracht is gratis. Aanmelden >

Online Meditatie en Piekstaat Overdracht

Je kunt de Piekstaat ontvangen tijdens een online Piekstaat Meditatie, waarbij deze Piekstaat via zoom aan jou wordt doorgegeven.
Meer over de Piekstaat Meditatie >

Piekstaat Ervaringen

Ontvanger van Piekstaat overdracht

“Kippenvel in mijn brein. Nog nooit zoiets gevoeld!”

Ontvanger van Piekstaat overdracht

“Ik wordt heel rustig van de piekstaat overdracht. Daarna voel ik me warm en vredig en kan ik heerlijk slapen.”

Ontvanger van Piekstaat overdracht

“Het is zo bijzonder hoeveel impact de Piekstaat overdracht heeft. De dagen daarna ben ik veel rustiger, kan ik alles met veel meer afstand bekijken en reageer ik rustiger op alles wat ik tegenkom.”