Meditatie & Ananda

Gratis 30 minuten online meditatie en ananda overdracht.

Een online meditatie van 30 minuten, waarin je je met een groep afstemt op iets dat je graag wilt. Aan het eind van de meditatie ontvang je een Ananda overdracht.

Ananda

Ananda betekent,  vrede, vreugde, bliss. Ananda is onze natuurlijke manier van zijn. Dit dragen we altijd in ons. Tijdens de Ananda overdracht zul je iets kunnen proeven van je oorspronkelijke Ananda staat. De Ananda staat wordt ons gegeven door Amma en Bhagavan uit India. Wij zijn door hen geïnitieerd om dit te doen. Je hoeft niets te doen, je kunt gewoon ontspannen. Sommige mensen ervaren deze staat onmiddellijk, sommigen ervaren hem later, of de volgende dag. Voor de meeste mensen wordt de ervaring sterker als ze de overdacht vaker ontvangen.

Wanneer?

dinsdag avond
21.30 – 22.00 uur
zaterdag ochtend
9.00 – 9.30 uur

Meedoen?

Kijk in de agenda voor de inlog codes. Agenda >

Ervaringen

Deelnemer

“Steeds opnieuw weer een verrassend inkijkje in een verborgen stukje ego bewustzijn. Dat alles oké is zoals het is, geen oordelen over dat wat gevoeld en ervaren wordt..  dit is elke keer weer heling voor mijn ziel.”

Deelnemer

“Wanneer ik ’s morgens meedoe, word ik vaak  lacherig. Net een puber en ik ben toch echt 76 jaar. Ik voel me opgetild. Licht in mijn hoofd en licht in gewicht.”

Deelnemer

“Soms voel ik dat er veel wordt opgeschoond in mijn systeem en soms voel ik niks. Soms veel blijheid en soms saaiheid of leegte of moeheid, een regenboog van ervaringen.”

Deelnemer

“Het was fijn. Ook om de Moola mantra mee te zingen, ik tintel nog helemaal na!”

Meld je aan

Meld je aan om mee te doen, je ontvang een e-mail met alle informatie.

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding, je ontvangt z.s.m. een e-mail met inlog informatie.