Wonder muur

We willen jullie graag vertellen over een groot wonder bij Naomi in huis: bij Naomi kleven er allemaal muntjes aan de muur, zonder lijm. Ze blijven gewoon hangen, hoewel dit eigenlijk niet mogelijk is.

“Iedere keer als ik de muntjes zie, krijg ik een beetje kortsluiting. Fysisch gezien is dit onmogelijk, muntjes horen niet aan de muur te blijven hangen en toch hangen ze er. Hoe is dat mogelijk?”

Benieuwd hoe dit zo gekomen is?

Afgelopen oktober was er een vriend bij mij thuis die na de Gift of Ananda cursus vertelde dat hij had gezien hoe mensen in India, tijdens een ceremonie zomaar muntjes aan de muur ‘plakten’, zonder lijm wel te verstaan.

Na een aantal keer proberen lukte het hem in India ook om ze ‘op te plakken’  en in zijn eigen huis bleven ze later ook hangen. Hij liet me zien hoe dat gaat.. Zonder enige moeite plakten we enkele muntjes aan mijn muur. Tot mijn grote verbazing hingen ze er de volgende dag nog. En nog steeds hangen deze muntjes er. Er hangen nu ongeveer 20 muntjes, het grootste deel door vrienden, familie en cursisten opgeplakt.

Zelf dit wonder zien en ook een muntje op de muur ‘plakken’?

Als je zelf deze muntjes wilt zien of wilt opplakken bent je welkom om dit te komen ervaren. Vooral na de Gift of Ananda is er een sterke aanwezigheid waardoor de muntjes vaak blijven hangen. Het is ook behoorlijk besmettelijk want bij andere mensen blijven er nu ook muntjes aan de muur hangen. Kijk in de agenda voor de mogelijkheden om mee te doen.

Wat heb je aan wonderen?

Het ervaren van een wonder, iets wat je niet kunt verklaren door logisch na te denken, heeft een groot effect op onze staat van bewustzijn. Je mind wordt er stil van. Bekijk dit filmpje van Bhagavan over het effect is van wonderen op ons.