81.000 Deeksha Yajna

Online Jaarprogramma van de Amma en Bhagavan uit India

  • wekelijkse processen op zaterdag
    (op meerdere tijden beschikbaar)
  • op volle maan dagen
  • 1x per maand darshan met Bhagavan
  • en nog veel meer

 

Ben je toe aan een enorme versnelling in je ontwikkeling?

81.000 Deeksha Yajna is een jaarlijkse, maandelijkse verlichtingsklas, geleid door Bhagavan uit India. Deze lessen waren voorheen alleen toegankelijk voor Indiers, maar sinds juni 2021 ook voor mensen in het westen. Dit jaarprogramma is een turboproces voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om met een hoger bewustzijnsniveau te leven.

Amma en Bhagavan hebben als missie om de mensheid te bevrijden van het lijden. De zorgelijke staat waarin de mensheid en de wereld zich op dit moment bevindt is niet de natuurlijke staat van de mens. Wat we nodig hebben is een andere staat van bewustzijn. Een staat waarin we ons verbonden voelen met elkaar, waarin het natuurlijk is om elkaar te helpen en waarin we zonder reden blij en gelukkig zijn, kunnen genieten van elk moment.

De 81.000 Deeksha Yajna is de snelste manier om in deze hogere staat te komen.

Meedoen?

Lees meer op goldenagemovementnederlandbelgie.org
Of neem contact op met ons op. We beantwoorden graag al je vragen in een persoonlijk gesprek.

Je kunt jezelf niet veranderen.

Bhagavan: “Om te ontwaken moet de kundalini op een bepaalde manier door je lichaam stromen, en dat heb je niet in de hand. Het enige wat je kunt doen is hulpeloos worden voor het feit dat je er niets aan kunt doen. Ontwaken is een biologische verschuiving die de neuronen en de elektrische bedrading in de hersenen beïnvloedt.”

Tijdens de 81.000 Deeksha Yajna ontvang je de hulp die hiervoor nodig is.